top of page

Onderhoud

Professioneel Onderhoud voor Jouw Fiets.

 

Bij Rijwielhuys Santpoort begrijpen we hoe belangrijk jouw fiets voor je is. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of af en toe op twee wielen springt om door de stad te cruisen, jouw fiets verdient de beste zorg om soepel en veilig te blijven rijden. Ons team van deskundige monteurs staat klaar om jou te helpen met een uitgebreid scala aan onderhoudsdiensten, zodat met plezier op pad kunt.

IMG_1126.JPEG


Periodiek Onderhoud:

Voorkom problemen voordat ze ontstaan met ons periodiek onderhoudsschema. Onze monteurs controleren alle essentiële onderdelen van jouw fiets, van remmen tot versnellingen, zodat alles optimaal functioneert.

Reparatieservices:

Van een lekke band tot complexe reparaties aan versnellingssystemen, onze vakmensen staan voor je klaar om jouw fiets weer in topconditie te brengen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je snel weer de weg op kunt.

Tuning en Afstelling:

Haal het beste uit jouw rijervaring met onze tuning- en afstelservices. Wij fine-tunen alles, van de positie van je stuur tot de druk in je banden, om ervoor te zorgen dat je fiets perfect is afgestemd op jouw behoeften en rijstijl.

Upgrades en Aanpassingen:

Wil je jouw fiets naar een hoger niveau tillen? Onze experts helpen je graag met het upgraden van onderdelen en het aanpassen van je fiets naar jouw wensen. Van lichtere frames tot high-performance remmen, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw fiets te transformeren.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en we streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit en service te bieden aan elke fietsliefhebber die onze winkel binnenloopt. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie, en ontdek zelf waarom wij dé bestemming zijn voor al jouw fietsbehoeften. 

 

Jouw fiets verdient het beste, en bij ons krijgt hij het ook.

bottom of page